Sportske igre mladih BiH osigurava Uniqa osiguranje



















U prostorijama Uniqa osiguranja u Sarajevu potpisan je ugovor o suradnji Uniqa osiguranja i BH Telecom Sportskih igara mladih. Tako će sudionici najvećeg sportskog takmičenja u Bosni i Hercegovini za vrijeme finalnih natjecanja biti osigurani u ovom osiguravajućem društvu.

Ovom je prilikom, Haris Deliahmetović, predsjednik Igara izrazio zadovoljstvo ostvarenim partnerstvom: “Uniqa osiguranje jedno je od vodećih osiguravajućih društava u BiH, a mi želimo najbolje za naše mališane, najbolje za Igre. Sretni smo jer ćemo sada bez brige uživati u sportskim natjecanjima, naši mališani će se u potpunosti posvetiti igri i u slučaju intervencija, nalazimo se u najboljim rukama“, rekao je gosp. Deliahmetović.
Regionalna natjecanja ovog ljeta počinju 23. lipnja u Konjicu, a do 12. kolovoza, Igre će posjetiti ukupno 19 bh. gradova. Nakon toga slijedi veliko finale u Sarajevu, a zatim i Međunarodni dani Igara.
„Uniqa osiguranje prepoznala je kvalitetu Sportskih igara mladih i prošle godine, prve godine održavanja Igara u BiH. Zadovoljstvo nam je biti dijelom najljepše sportske priče, dijelom projekta od društvenog značaja kojim naše najmlađe upućujemo ka sportu, zdravom načinu života i druženju“, istaknula je Senada Olević, direktorica Uniqa osiguranja.
S obzirom da je rukomet sport koji Uniqa osiguranja tradicionalno podržava, a Uniqa Grupa jedan je od sponzora rukometne Lige prvaka, ova osiguravajuća kuća će na poseban način podržati sve male rukometaše, sudionike Sportskih igara mladih.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum