Marin Matijaca i iduće 4 godine na čelu Triglava

Nadzorni odbor Triglav osiguranja d.d. potvrdio je novi mandat predsjedniku Uprave Triglav osiguranja d.d. s trajanjem do kolovoza 2016. godine.

Marin Matijaca rođen je 16.5.1971. u Zagrebu. Diplomirao je 1999. godine na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, inženjerski smjer matematičke statistike i informatike. Ima bogato jedanaestogodišnje iskustvo rada u osiguranju, te je pohađao brojne aktuarske seminare u zemlji i inozemstvu. Temeljem završenog poslijediplomskog specijalističkog stručnog studija akutarske matematike HANFA mu je 2006 g. izdala ovlaštenje za obavljanje poslova ovlaštenog aktuara.

Od 2008. član je Uprave Triglav osiguranja d.d. te 2010., temeljem odluke Nadzornog odbora, postaje predsjednikom Uprave društva s mandatom do kolovoza 2012. Odlukom Nadzornog odbora, taj mu je mandat potvrđen i produžen za novi period od četiri godine, do kolovoza 2016.

Član je Nadzornog odbora Hrvatskog nuklearnog POOL-a i potpredsjednik Upravnog odbora Hrvatskog ureda za osiguranje .

Od 2008. član je Znanstvenog vijeća Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje, a od 2011., kao predstavnik Hrvatskog ureda za osiguranje, član je upravljačkog odbora Radne grupe za solventnost i adekvatnost kapitala – Solvency II. Također je redovni predavač na Temeljnom seminaru djelatnika u osiguranju s temama Solventnost društava za osiguranje i Kontroling u osiguranju.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum