Uniqa se širi na tržištu RS


P. Klincov - 25.02.2010 22:07

BANJALUKA - "Uniqa osiguranje" ove godine planira širenje poslovne mreže u nekoliko gradova u RS, najavila je Senada Olević, generalni direktor tog osiguravajućeg društva sa sjedištem u Sarajevu.

Obraćajući se klijentima, poslovnim partnerima i ostalim zvanicama na svečanom prijemu koji je "Uniqa osiguranje" organizovalo u srijedu naveče u Banjaluci, Olevićeva je istakla da je cilj te kuće da dugoročno ostane na području RS. Ukazala je da su u RS prošle godine prvo otvorili Regionalnu direkciju u Banjaluci, a zatim širili mrežu poslovnica na Prnjavor, Derventu i Doboj, dok u 2010. planiraju otvoriti kancelarije u Gradišci, Lukavici i Mrkonjić Gradu.

"Širenje mreže u RS je izraz naše želje da budemo što bliže klijentima, a naša dosadašnja dostignuća potvrđuju da su klijenti izabrali pouzdanog i sigurnog partnera za budućnost", kazala je Olevićeva.

Bez obzira na poslovanje u uslovima globalne ekonomske krize, kako je naglasila, "Uniqa osiguranje" nastavlja rad u skladu sa standardima matične austrijske grupacije podižući nivo kvaliteta usluga, inovacija i brige prema klijentima.

Ognjen Aleksić, direktor regionalne direkcije "Uniqa osiguranja" u Banjaluci, kazao je da je to društvo u proteklih šest mjeseci poslovanja na području RS uspjelo ostvariti solidan portfolio klijenta u segmentu fizičkih, ali i pravnih lica.

"Naša prednost i šansa za ovu godinu je sjajna paleta životnih osiguranja i to što jedini u BiH nudimo dobrovoljno zdravstveno osiguranje", naglasio je Aleksić.

Senada Olević je u ime "Uniqa osiguranja" direktoru banjalučkog Centra za djecu sa posebnim potrebama "Zaštiti me" Miroslavu Gajiću uručila donatorski ček u iznosu od 5.000 KM.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum