Uniqa osiguranje povećalo udeo na tržištu

Povodom šest godina poslovanje u Srbiji, Vajler je na konferenciji za novinare rekao da "Uniqa osiguranje" iz godine u godinu beleži sve bolje poslovne rezultate i ove godine dobila je prestižnu nagradu od magazina "World Finance" za poslovanje u Srbiji.

 

Izvršni direktor zadužen za tehniku osiguranja Gordana Bukumirić navela je da je u prvoj polovini ove godine "Uniqa" povećala tržišno učešće u Srbiji za 0,65 odsto na 6,69% i time je potvrdila petu poziciju, od ukupno 28 osiguravajućih društava u našoj zemlji.

- U oblasti životnog osiguranja, "Uniqa" je sa 8,11% tržišnog učešće takođe na petom mestu, dok je na polju neživotnog osiguranja na četvrtom mestu sa 6,4% učešće na tržištu - rekla je Bukumirić.

Prema njenim rečima, tržište osiguranja u Srbiji u drugom kvartalu zabeležilo je rast od 6,23% u odnosu na isti period prošle godine.

U prvoj godini od uvođenja "MedUNIQA" dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja ta kompanija ima već 6.000 osiguranika, kojima je omogućeno lečenje u više od 250 najboljih privatnih i državnih zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, "Uniqa" je renovirala četiri apartmana da bi svojim klijentima obezbedila najbolje uslove lečenja, dodala je ona.

Predstavnici osiguravajuće kuće "Uniqa" najaviili su i veliki konkurs za novinare na temu najboljeg članka, TV ili radio priloga iz oblasti osiguranja koji je objavljen u 2012. godini.

Radovi se šalju najkasnije do 31. janura 2013.godine."Uniqa osiguranje" ostvarilo je rast poslovanja od 19,3% u prva tri kvartala ove godine u odnosu na isti period lane, a rast premije iznosio je 17,65 procenata - izjavio je predsednik Izvršnog odbora Franc Vajler.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum