Sogaz kao poveznica poduzetnika iz Rusije i Srbije

"Imamo dobre veze u Rusiji i osigurati ćemo našim partnerima iz Srbije lakši izlaz na rusko tržište i podršku koja im može biti dragocjena, dok ćemo s druge strane našim ruskim partnerima pomoći da se lakše snađu na srpskom tržištu", istaknuo je generalni direktor Sogaza Jevgenij Naljetov.

Formiranje AD Sogaz Novi Sad, još je jedna kockica u sklapanju velikog mozaika gospodarske suradnje Rusije i Srbije, rekao je Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, izražavajući uvjerenje da će to društvo vrlo brzo postati najbolje osiguravajuće društvo u Srbiji. "Nove kockice u toj slagalici bit će Gasprom banka koja bi uskoro trebala doći u Srbiju i četiri plinske centrale, dvije u Beogradu, i po jedna u Nišu i Novom Sadu koje će pored električne proizvoditi i toplinsku energiju", najavio je Bajatović.

Potpredsjednik Upravnog odbora Sogaza, Jevgenij Logovinski je rekao da je Sogaz Novi Sad prva Kompanija koju Sogaz otvara van granica bivšeg Sovjetskog saveza.

Sogaz je jedna od vodećih osiguravajućih kompanija u Rusiji sa kapitalom od milijardu i 100 milijuna eura. Pokriva oko deset posto ruskog tržista i ima 65 filijala. Dioničko društvo Sogaz Novi Sad obavljat će poslove svih vrsta neživotnih osiguranja, a prvenstveno će biti orjentirano na domaći sektor energetike. Ima osnivački kapital od šest milijuna eura, od čega je 51 posto kapital Sogaza, a 49 posto kapital Srbijagasa, prenosi Tanjug.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum