Šira lepeza usluga HOK osiguranja

Hrvatska osiguravajuća kuća u prodaju je pustila novu uslugu - HOK Express - kojom je pokrivena asistencija u zemlji i inozemstvu te osiguranje od nezgode i osiguranje pravne zaštite.

Društvo u planu ima zaokružiti ponudu neživotnih osiguranja kroz prilagođeni paket osiguranja doma kao i popularizacijom putnog osiguranja te razvojem novih usluga u segmentu zdravstvenog osiguranja, navodi se u godišnjem izvješću društva. Lani je na osiguranje motornih vozila činilo 85,52 posto premije od čega je 71,09 posto otpadalo na osiguranje od autoodgovornosti, a 14,43 posto na kasko osiguranje.

HOK osiguranje je u 2011. godini bilo jedno od najbržerastućih društava u neživotnim osiguranjima s nominalnim rastom od preko 140 milijuna kuna u četverogodišnjem razdoblju. Sveobuhvatna dobit za 2011. godinu iznosila je 12,348 milijuna kuna u odnosu na 4,78 milijuna kuna godinu ranije, stoji u izvješću.

U prvih šest mjeseci ove godine, premija HOK-a je rasla 3,8 posto, a tržišni udio je povećan s 1,9 na 2,0 posto u ukupnoj premiji osiguranja, odnosno s 2,48 na 2,62 posto u premiji neživotnih osiguranja. Istodobno, broj skopljenih osiguranja se povećao za 5458 novih polica odnosno sa prošlogodišnjih 83.711 na 89.169 osiguranja.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum