Lady Gaga tuži Lloyd's zbog otkazanog koncerta

Pop zvijezda Lady Gaga nesretna je jer joj osiguravajuća kuća ne želi platiti štetu nastalu zbog otkazanog koncerta. Koncert je otkazan zbog terorističkih prijetnji, a producentska kuća i promotor turneje Lady Gage tuže Lloyd’s zbog neplaćanja otkazanog koncerta.

Gaga je, naime, trebala pjevati u indonezijskom gradu Jakarti 3. lipnja prošle godine. Za koncert je prodano više od 50.000 karata, piše Guardian. No, religijski fanatici digli su pobunu zbog Gaginog vulgarnog izražaja, a indonezijska policija navodno nije mogla jamčiti za Gaginu sigurnost, tako da je pjevačica na kraju odlučila otkazati koncert.

Njezini partneri na turneji Live Nation LG Tours i Mermaid Touring, rekli su da su platili znatne premije za pokrivanje Gaginih koncerata širom svijeta. Prema polici Gaga je osigurana od troškova otkazanih, pomaknutih, prekinutih i premještenih koncerata u cijelosti ili djelomice, a kao uzrok se, između ostalog, navode i direktni rezultati terorizma, sabotaža i prijetnji.

Iako prijetnje upućene pjevačici uoči koncerta tužitelji opisuju kao prezirno ponašanje s namjerom zlostavljanja, ozljeđivanja ili smetnji, Lloyd’s tužbe odbacuje i odbija platiti spominjući navodne uvjete koji nisu sadržani u polici. Sudsku tužbu protiv Lloyd'sa producenti Gaginih koncerata podigli su u Kaliforniji, a njome će od Lloyd'sa potraživati najmanje 150.000 dolara. (N.G.K.)

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum