Nova UNIQAtna polica donosi atraktivne popuste

U 2013. strategija Uniqe i dalje će biti usmjerena na razvoj poslova s građanstvom, kao i malim i srednjim tvrtkama. Rad na edukaciji građana po pitanju osiguranja, razvoju koncepta društvene odgovornosti kroz podršku razvoju sporta, kulture i obrazovanja u Crnoj Gori, bio je i ostao jedan od prioritetnih ciljeva Uniqa tima.
U duhu proslave petog rođendana i pod sloganom “Uniqa. Sigurnost za 5!” u pripremili su mnoštvo akcijaza sve građane.

Naime, od 1. veljače do 31. ožujka u okviru kampanje UNIQAtna polisa, svi osiguranici koji žele zaključiti policu ili oni koji žele obnoviti isteklu, dobivaju atraktivne popuste na sve programe osiguranja, i to:
15 posto na osiguranje imovine
20 posto na putno zdravstveno osiguranje
20 posto na dobrovoljno zdravstveno osiguranje
15 posto na kasko osiguranje
10 posto na kombinirano osiguranje Dom&Porodica
10 posto na osiguranje od nezgoda
Za sve vlasnike police osiguranja kuće/stana, kaska, osiguranja života s dodatnim osiguranjem nezgode, osiguranja imovine malih i srednjih poduzeća dostupan je jedinstven, eksluzivan i besplatan servis MeteoUNIQA. Dobivajući pravodobne informacije o nepovoljnim vremenskim uvjetima, korisnici servisa MeteoUNIQA mogu na vrijeme reagirati i poduzeti mjere kako bi izbjegli i spriječili eventualne materijalne štete na kući, automobilima ili tvrtki.


Pet godina poslovanja UNIQA – Sigurnost za pet!

U petu godinu poslovanja Uniqa ulazi s konstantnim trendom rasta i dobrim poslovnim rezultatima iznad tržišnog prosjeka. U usporedbi s istim razdobljem prošle godine, Uniqa je u 2012. zabilježila rast ukupne premije veći od 16 posto.
Prema preliminarnim podacima za 2012. godinu, Uniqa ima više od 14 posto udjela na crnogorskom tržištu osiguranja.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum