Sors u Sarajevu 19.-21. lipnja 2013.

U Zagrebu su 5. travnja održane sjednice Skupštine i Upravnog odbora SORS-a. Na Skupštini je izvršen izbor novih članova Upravnog odbora SORS-a ( Krešimir Starčević iz Croatia osiguranja i Marko Ćulibrk iz Dunav osiguranja).

Na sjednici Upravnog odbora razmatrano je ovogodišnje održavanje SORS-a i zaključeno da će se SORS održati od 19. do 21. lipnja 2013. u Sarajevu.

(Re)definirane su teme SORS-a, pa će ovogodišnje središnje teme biti Društvena odgovornost djelatnosti osiguranja, Liberalizacija tržišta osiguranja autoodgovornosti - prednosti,mane, utjecaj ove vrste osiguranja na tržište osiguranja i Banko-osiguranje u funkciji razvoja tržišta osiguranja. Sve navedene teme, kao i pet drugih koje su organizatoru već prispjele, bit će objavljene u zborniku SORS 2013.

Uz plenarnu sjednicu, na kojoj će, pored izlaganja središnjih tema biti izloženo i stanje tržišta osiguranja po pojedinim državama u 2012., održat će se i dva uobičajena okrugla stola na temu Reosiguranje i Osiguranje automobilske odgovornosti - zaštita putnika, pješaka i biciklista u cestovnom prometu. Na ovogodišnjem SORS-u očekuje se dvijestotinjak sudionika.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum