UNIQA »Kamion zdravlja« u posjeti Crnoj Gori

U Podgorici, na platou ispred Delta City-a u subotu 12. svibnja, početi će jedinstveni “UNIQA Vital Tour” u okviru koga će svi zainteresirani građani koji se na vrijeme prijave, moći besplatno odraditi svoj fitness profil. Na otvaranju ovog važnog događaja bit će prisutni i UNIQA-ini promoteri za 2012. godinu, naši poznati sportaši i reprezentativci: Nikola Janović, Srđan Mrvaljević i Filip Radović. Nakon Podgorice, gdje će biti 12. i 13. svibnja, UNIQA Vital Tour će posjetiti Bar, a nakon toga, svoj put će završiti u Bijelom Polju, stoji u priopćenju za medije.

U okviru “Vital Tour-a”, Crnom Gorom će proći jedinstveni “UNIQA Vital Truck” – kamion zdravlja koji će doći iz Austrije. Ovaj specijalni kamion dugačak je 16,5 metara, dovozi liječnike i fitness instruktore, koji će svima koji imaju od 16 do 60 godina, omogućiti da provjere svoje zdravlje i pružiti savjete kako da ga poboljšaju.

Tokom manifestacije, posjetioci će moći ući u Kamion zdravlja i da uz asistenciju profesionalnih trenera isprobaju sportske uređaje i aparate koji su namijenjeni utvrđivanju stupnja fizičke spremnosti i općeg zdravstvenog stanja. Nakon provedenih testova građani će dobiti svoj fitness profil u pisanoj formi, sa rezultatima testa na osnovu kojih će uslijediti savjeti liječnika, nutricionista i UNIQA vital trenera sa prijedlozima za različita poboljšanja. Nakon toga, dobiva se polazna osnova za sve dalje vježbe i režim ishrane. Određivanje fitness profila je potpuno besplatno.

Коментари

Популарни постови са овог блога

SIPA češlja Krajina osiguranje

Pošte Srpske i Mikrofin potpisali ugovor o zastupanju u osiguranju imovine

Polica Uniqa osiguranja uz RBA Visa Platinum